onsdag, april 22, 2009

Så här ska en rastgård fungera

Nu ska jag prova att ladda upp en gammal film på youtube och se om jag kan få hit den! Om det fungerar är det mina hundar och en kär jouris som leker i januari 2007 på en hundkapplöpningsbana, eller ja innanför den. Numer har den gjorts om till fotbollsplan så det går inte att hitta någon stor rastgård längre.Här ser man att stora rastgårdar behövs!

7 kommentarer:

Christina sa...

Ha ha, jag har ju sett den förut, men den är lika kul för det.
Sitter och småfnissar för mig själv...Balzac med sin pinne som ingen är intresserad av och som dom springer, pälstjejerna. B hinner liksom inte med ;)

...och så kanin/sorkhålet som de gräver i lite då och då mellan varven he he...

Underbar!

Ängla-Tapas sa...

*gapskratt*
Vilken UNDERBAR film!!!! Så stolt Balzac är med sin pinne och vad smart han genomskjuter de andra två räzervovvarna.
Ja, jag förstår att dina skyddslingar behöver större utrymme än en trång skitig rastgård. Mer plats åt räzervovvar!!!

Emma R sa...

Vilken fart! Vad trist att denna plan inte finns längre. Hoppas du hittar ett ny bra inhängna omåde!

Sanna sa...

HAHA sötaste Maggie, som en valpskrutt i sin iver! Vet inte hur hon ska hinna med allt skoj <3 Vilken bana har detta varit? Var låg den? Förstår att du är sugen på Örebros då :) Stora rastgårdar är ju BÄST! Annars får du hojta till när du åker förbi här så kan vi vara i den stora folkparken här! Kram!

Cicki sa...

Vilken energi de har. Det är klart att det är viktigt med stora rastytor. Vem tror att det räcker med att gå en runda med koppel när man har så mycket spring i benen.

Eva H-höjden sa...

Ha ha, ja Balzac som alltid försöker intressera vintisar för pinnar....
Det här var en bana i Skarpnäck (förort sö om Stockholm)och den var toppen för det var gräs på mitten och sandad springbana runtom!

Örebro måste jag få prova någon gång Sanna, Christina som skrivit här ovan bor 4 mil utanför och där är jag ofta på besök. Hon har två springisar hon med, kolla hennes blogg (namnet där ovan är tryckbart!)
Nä som du säger Cicki, koppel är inte kul i längden, man måste få sträcka ut också!

och Emma, det finns något bakom Drottningholm som heter Hundöarna, där kan man också springa om man är hund - men för en matte är det lite långt dit :-(

Emma R sa...

Jag har hört talas om hundöarna många gånger. Verkar vara super poppis för hundarna, mattarna å hussarna. Har dock aldrig varit där själv.