måndag, april 20, 2009

Ha! Jag gillar faktiskt det här!och jag gillar ...HUNDAR!!!
17 kommentarer:

Christina sa...

Så här är det...när jag tittar på dina foton så förstår jag verkligen varför jag inte kan leva utan hund.

Emma R sa...

åhhh vilka bilder! jag diggar dem! Dalmatinern med "rump-kliar-njuer-minen", och stockholms racehundar! E d långholmen? Vad heter bron man ser i bakgrunden?

/emma R

Emma R sa...

(det ska stå njuter...) :-)

Diana sa...

Åhhhh...mina älskade lurvbollar med Thomas :-)å en bild jag inte tidigare sett! Eva, vad glad jag blir av alla dina fina bilder!

Eva H-höjden sa...

Å jag blir glad av kommentarerna!
Visst är det Långholmen, bästa hundstället i Stockholm! Jag bodde alldeles där under 35 år så jag känner platsen;-) Och bron är Västerbron, samma som på min översta bild. Men Diana, jag tror nog du sett alla bilder - men inte omgjorda, de blir klart annorlunda och syns på ett mycket intressantare sätt!

Moster Ma sa...

Det är ju så ljuvligt att titta på dessa personligheter. Jag är inte känd som hundälskare, men snart är jag nog helt "fast".

Eva H-höjden sa...

Nog finns en hund för varje smak ute i världen! ;-)

Kesu sa...

Idag sitter jag en kilometer från Lelle R och jobbar. Han snarkar på hemmaredaktionen, jag snarkar hos farbror Bonnier. När hundabstinensen slår till är det perfekt att gå in på din blogg och få en boosterdos så man klarar sig till hemgång och tassandet som möter i hallen.

Eva H-höjden sa...

ha ha Kesu, jag älskar namnet på din vovve!

Emma R sa...

Eva,,,bodde du där före eller efter de la ned fängelset!? ;-P

Förr-förra sommaren fick jag låna en lägenhet på Dalagatan när jag skulle sommarjobba på Lidingö. Min sambo kom ned och spenderade hela sin semester med mig. En kväll efter jobbet låg hettan över staden så det nästan var outhärdligt. Staden liksom dallrade och alla var dyngblöta av svett. Vi tog en varsin handduk över axeln, hoppade på bussen, och åkte till Långholmen. Vi gick förbi fängelset och ned mot vattnet, ned för lite trappor och efter en stund hittade vi en liten strand där vi fick vara ifred. Vi slängde oss i vattnet och badade och det vi såg på andra stranden var stadshuset. Det var så sjuuuukt romantiskt! Långholmen är verkligen en oas med de små gulliga stugorna! Stockholm har så många PÄRLOR!!!

Emma R sa...

En till grej, en av mina bästa vänner bor också i närheten. Gatan heter Folkskolegatan och i närheten ligger en "ny?" liten loppis osm hade jätte fina saker. Skulle aldrig hittat dit om inte han visade mig den. Var det någonstans där du bodde? Har du varit på loppisen jag menar?

Eva H-höjden sa...

Emma, både och, de hade kvar rättsmedicin tror jag och staket och murar så man fick inte vara på vänstra sidan alls. Men sen öppnades den, en del hus revs och en del snyggades till. Mina barn hade sitt dagis i Centralvakten!
Det finns en massa små ställen där man kan bada lite privat - även om det blir mer och mer folk där också förstås. På högra sidan finns ett ställe vi brukar kalla hundbadet!

Eva H-höjden sa...

Ja jag bodde ett stenkast från skolan ;-) hmm jag tror jag vet vilken affär du menar men jag har inte varit inne i den, den ligger väl på själva Folkskolegatan? Annars har de en STOOR loppis en gång om året runt halva Hornstull då folk går man ur huse' Den är jätterolig!

Emma R sa...

A-ha!

Det måste ha kännts häftigt då när ni fick "tillträde" till den andra sidan också! En ny del att upptäcka!

Eva H-höjden sa...

Ja, men mest spännande var att smyga in i de gamla fängelselokalerna innan de renoverades! huuuuu

Kesu sa...

Nu har jag tittat på alla bilderna en gång till (säkert inte sista gången) och lett brett. Tycker mig skåda några bekanta nunor, är det möjligen Poppan och Gaia som hoppar runt på några av bilderna?

Är dina egna hundar med på några bilder?

Eva H-höjden sa...

Kesu, om man tittar igenom alla .. minst 200 ... bilderna så finns Poppan och Gaia både här och där, men i raden ovanför det här inlägget är de inte.
Jag har en spansk svanslös röd podencokorsning med en hel klase tår på bakfoten - med tillhörande trampdynor ;-) Han är med på många bilder - likaså min andra lilla irländska dam som är en svartvit lucher, korsning greyhound/whippet upphittat utanför Dublin. Hon är en riktig livsnjutare. Min mamma kallar dem mitt "väsen och mitt oväsen"... gissa vilken som är vad ;-)