måndag, maj 03, 2010

Trehundrasextiofem : 3 maj TREHUNDRASEXTIOFEM!!!Nu har jag lagt in 365 bilder! Dvs en för varje dag under ett helt år!! Och eftersom det var min föresats så slutar jag härmed ;-)
Hoppas de varit till glädje och musiken likaså! Blogen får ligga kvar så kan den som vill gå tillbaka och titta igen.
Så då säger jag ADJÖ!!8 kommentarer:

Karin på FOX sa...

Neeeej! Sluta inte. Vi vill se mer! Men ta det som det kommer utan krav. Varje dag kan ju kännas tungt kan jag förstå. Fira ordentligt nu att du fixat ett år! Och kom igen med lust när det faller dig in.

Christina sa...

Vilket snyggt avslut med den vackra bilden på Maggan :)
Jag undrar jag om du kan hålla dig ifrån bloggandet när du börjar få fullt med nya hundfoton som inte vill något annat än att få visas ;)

Vi ses imorgon!

Cicki sa...

Men Eva, inte får du sluta nu. Eller, det är klart du får om du känner det så. Fast du är alltid välkommen tillbaka med dina fina hundbilder och dina fantastiska musiksnuttar. Ibland har jag undrat hur du hittar allt. Kram

Jessica sa...

Men vadan detta!!?? Så tråkigt om du lägger av helt! Jag kollar alltid även om jag inte skriver kommentarer så ofta. Men jag förstår om det varit en himla press att lägga ut bild och musik VARJE dag. Kan du inte återkomma emellanåt då? Hur som helst, tack för detta året med fina o roliga bilder och spännande och kul musik!

diana & affe sa...

Men alltså hallå! Du har ju ingen bild på Lacke här ännu, det måste du väl ändå ha!? Eva, säger som de andra, några fler bilder kan du väl visa? Snälla...
Kram ändå :-)

Eva H-höjden sa...

ha ha vad kul med snälla kommentarer! Ja den får ligga ett tag sen kanske det blir något mer. Det blir kanske svårt att sluta ;-)
Men en lååång blogpaus i alla fall - och Lacke måsta jag ju ha med så småningom ;-)

Lisette sa...

Aj då så synd! Dina hundbilder och musiken har alltid varit min vardagsbloggtittarfinal! Men jag förstår att du kan behöva pausa och för den delen. Alla bilderna tål ju att tittas på hur många gånger som helst. Och det tänker jag göra!
Lyssna på musiken också! Ha det så gott och hoppas att du återkommer snart- kanske med annat tema?? Tack för det du har bjudit på hittills.

Eva H-höjden sa...

Vad snällt Lisette!